ZOOFF Socks nu ook te koop bij Van den Assem en Gaudi Den Haag

De lancering van ZOOFF Socks is alles behalve onopgemerkt gebleven! Naast aandacht van diverse media – waaronder AD, Weekend, Nouveau en Santé – zijn we ook opgevallen bij een grote groep winkels en winkelketens.

Vanaf heden is ZOOFF Socks verkrijgbaar in de 5 eigen winkels van Van den Assem Schoenen. “We zijn blij dat we een mooie aanvulling kunnen bieden op het productassortiment van Van den Assem. Met ZOOFF Socks wordt aan klanten een perfecte oplossing geboden voor mogelijke instapproblemen die ze ondervinden bij laarzen. Ons product zal het aantal verkochte laarzen positief beïnvloeden, doordat de totale ervaring met het dragen van laarzen beter wordt”, aldus ondernemer en bedenker Henriëtte Bons.

Naast Van den Assem is ZOOFF Socks ook te koop bij Gaudi Den Haag. Ook zijn wij in gesprek met diverse andere winkels.

Wil je direct jouw paar ZOOFF Socks bestellen: Dat kan uiteraard gewoon in onze webshop!

ZOOFF Blog

NIEUW: ZOOFF Socks Men!

NIEUW: ZOOFF Socks Men!

Het ZOOFF Socks ‘virus’ blijkt aanstekelijk! Na alle lovende reacties van zowel vrouwelijke gebruikers als van toonaangevende schoenenwinkels door het hele land, spraken steeds meer mannen de behoefte uit om ook moeiteloos in en uit motorlaarzen, cowboylaarzen of chelsea boots te willen komen.

Lees meer
ZOOFF Socks Summer… Een groot succes!

ZOOFF Socks Summer… Een groot succes!

Om voor in trendy korte laarzen tijdens de zomer ook perfect instapcomfort te bieden, presenteerden wij vorige maand ZOOFF Socks Summer. Na deze nog maar recente lancering, kan ook voor dit model nu al gesproken worden van een groot succes!

Lees meer