ZOOFF Socks nu beschikbaar in de webshop

In onze vorige blog konden wij de productiestart van ZOOFF Socks aankondigen. Echt geweldig nieuws. Maar we kunnen nog leuker nieuws brengen: ZOOFF Socks is vanaf nu verkrijgbaar in onze webshop! Wij zijn er van overtuigd dat wij hier heel veel dames blij mee gaan maken.

ZOOFF Socks zorgt namelijk voor optimaal instapcomfort bij het aantrekken van laarzen. Het probleem dat veel vrouwen ervaren als ze in hun modieuze laarzen willen stappen is vanaf nu opgelost.

De unieke combinatie van functionaliteit en uitgekiende materialen zorgen voor dat je moeiteloos je laarzen in en uit glijdt. En dat niet alleen: ZOOFF Socks zorgt tevens voor optimaal draagcomfort. Ze zijn namelijk zacht, ademend, elastisch en ondersteunend. Dat betekent dat je modieus én comfortabel kunt genieten. Elke dag opnieuw.

ZOOFF Socks is 100% Nederlands: bedacht, ontworpen en geproduceerd in ons eigen land. Het is een unieke vinding en om die reden gepatenteerd.

Bestel jouw paar ZOOFF Socks direct in de webshop!

ZOOFF Blog

NIEUW: ZOOFF Socks Men!

NIEUW: ZOOFF Socks Men!

Het ZOOFF Socks ‘virus’ blijkt aanstekelijk! Na alle lovende reacties van zowel vrouwelijke gebruikers als van toonaangevende schoenenwinkels door het hele land, spraken steeds meer mannen de behoefte uit om ook moeiteloos in en uit motorlaarzen, cowboylaarzen of chelsea boots te willen komen.

Lees meer
ZOOFF Socks Summer… Een groot succes!

ZOOFF Socks Summer… Een groot succes!

Om voor in trendy korte laarzen tijdens de zomer ook perfect instapcomfort te bieden, presenteerden wij vorige maand ZOOFF Socks Summer. Na deze nog maar recente lancering, kan ook voor dit model nu al gesproken worden van een groot succes!

Lees meer