ZOOFF Socks in productie: 100% Nederlands

Vandaag is voor ons een belangrijk en ook feestelijk moment. ZOOFF Socks is in productie gegaan!

In het vorige blogartikel vertelde wij al hoe bedenker Henriëtte Bons op het idee kwam voor ZOOFF Socks. “In een plaatselijke schoenenzaak zag ik een werkelijk prachtig stel laarzen. En het geluk lachte me toe, want ze bleken er nog in mijn maat te zijn. Nadat de verkoopster de betreffende laars uit het magazijn had gehaald kwam de teleurstelling. Ik kreeg mijn voet niet op een normale manier in de laars. Wat een enorme teleurstelling! De ervaren verkoopster had een tip voor me: doe een boterhamzakje rond je voet. Ze liet het me proberen en warempel, het werkte: mijn voet gleed gemakkelijk in de laars. Er zijn blijkbaar meer vrouwen die dit probleem op deze manier tackelen. Een simpel plastic zakje loste dan wel het instapprobleem op, al snel bleek het niet echt comfortabel en het is zeker niet hygiënisch.”

De zoektocht naar een oplossing was begonnen.

Het heeft een lange periode van bedenken, ontwerpen, ontwikkelen en testen gekost en Henriëtte heeft de afgelopen jaren al haar beschikbare middelen en energie aangewend. Maar nu is het dan zover: ZOOFF Socks is in productie gegaan! En heel leuk: we werken alleen samen met Nederlandse partijen dus ZOOFF Socks is 100% Nederlands.

Nog even wachten en dan kan je ZOOFF Socks via de webshop op zooffsocks.com aanschaffen.

Dat wordt genieten dames! Voortaan kunnen jullie gemakkelijk in de laarzen van je keuze. En dat ook nog met heerlijk draagcomfort.

UPDATE: ZOOFF Socks is gelanceerd en exclusief verkrijgbaar in de webshop op zooffsocks.com

ZOOFF Blog

NIEUW: ZOOFF Socks Men!

NIEUW: ZOOFF Socks Men!

Het ZOOFF Socks ‘virus’ blijkt aanstekelijk! Na alle lovende reacties van zowel vrouwelijke gebruikers als van toonaangevende schoenenwinkels door het hele land, spraken steeds meer mannen de behoefte uit om ook moeiteloos in en uit motorlaarzen, cowboylaarzen of chelsea boots te willen komen.

Lees meer
ZOOFF Socks Summer… Een groot succes!

ZOOFF Socks Summer… Een groot succes!

Om voor in trendy korte laarzen tijdens de zomer ook perfect instapcomfort te bieden, presenteerden wij vorige maand ZOOFF Socks Summer. Na deze nog maar recente lancering, kan ook voor dit model nu al gesproken worden van een groot succes!

Lees meer