ZOOFF Socks: nooit meer met boterhamzakjes in laarzen

We zijn eruit! En nu kunnen we echt niet wachten tot de feitelijke productie wordt gestart. Na een lang traject van ontwerp en ontwikkeling, van testen en aanpassen is het zover: ZOOFF Socks is geboren.

Met ZOOFF Socks hebben we een oplossing gevonden voor een probleem waar wereldwijd miljoenen vrouwen mee te maken hebben.

Het begon allemaal een paar jaar geleden bij Henriëtte Bons, bedenker van ZOOFF Socks . “In een plaatselijke schoenenzaak zag ik een werkelijk prachtig stel laarzen. En het geluk lachte me toe, want ze bleken er nog in mijn maat te zijn. Nadat de verkoopster de betreffende laars uit het magazijn had gehaald kwam de teleurstelling. Ik kreeg mijn voet niet op een normale manier in de laars. Wat een enorme teleurstelling! De ervaren verkoopster had een tip voor me: doe een boterhamzakje rond je voet. Ze liet het me proberen en warempel, het werkte: mijn voet gleed gemakkelijk in de laars. Er zijn blijkbaar meer vrouwen die dit probleem op deze manier tackelen. Een simpel plastic zakje loste dan wel het instapprobleem op, al snel bleek het niet echt comfortabel en het is zeker niet hygiënisch.”

“Een weekje later bracht ik het onderwerp tijdens een verjaardagsfeestje ter sprake. Bijval alom, de aanwezige dames bleken allemaal ervaringsdeskundigen en het beklag was niet van de lucht.

Dat moest beter kunnen zo bedacht ik en dat was de start van een bijzonder proces.

In de afgelopen jaren heb ik al mijn beschikbare middelen en energie gestoken in de ontwikkeling van een oplossing. Het is een intensief proces van bedenken, ontwerpen, ontwikkelen en testen geworden. Maar het is zover: ZOOFF Socks  gaan binnenkort in productie.”

UPDATE: ZOOFF Socks is gelanceerd en exclusief verkrijgbaar in de webshop op zooffsocks.com

ZOOFF Blog

NIEUW: ZOOFF Socks Men!

NIEUW: ZOOFF Socks Men!

Het ZOOFF Socks ‘virus’ blijkt aanstekelijk! Na alle lovende reacties van zowel vrouwelijke gebruikers als van toonaangevende schoenenwinkels door het hele land, spraken steeds meer mannen de behoefte uit om ook moeiteloos in en uit motorlaarzen, cowboylaarzen of chelsea boots te willen komen.

Lees meer
ZOOFF Socks Summer… Een groot succes!

ZOOFF Socks Summer… Een groot succes!

Om voor in trendy korte laarzen tijdens de zomer ook perfect instapcomfort te bieden, presenteerden wij vorige maand ZOOFF Socks Summer. Na deze nog maar recente lancering, kan ook voor dit model nu al gesproken worden van een groot succes!

Lees meer