PERSBERICHT

Nieuwe Nederlandse vinding blijkt gat in de markt

De nieuwe Nederlandse vinding ZOOFF Socks van onderneemster Henriëtte Bons blijkt een gat in de markt. Het innovatieve modeproduct is een prachtig bewijs dat een goed idee gekoppeld aan doortastend ondernemerschap succesvol kan zijn. Van de uitvinding die oplossing biedt voor een frustrerend laarzenprobleem zijn inmiddels al duizenden paar verkocht. Daarnaast hebben diverse schoenenwinkels – waaronder Van den Assem Schoenen – zich aangemeld voor verkoop.

Ontstaan uit pure frustratie
Henriëtte Bons, onderneemster en bedenker van ZOOFF Socks, over haar succesvolle vinding: “een aantal jaar geleden ontdekte ik een paar prachtige laarzen bij een plaatselijke schoenenzaak en was direct verkocht. Toen ik ze probeerde te passen kwam de grote teleurstelling: ik kwam er niet in. Vervolgens kreeg ik een tip van de verkoopster: doe een boterhamzakje om jouw voet. Tot mijn verbazing werkte dit en gleed mijn voet in de laars. Comfortabel was het echter allesbehalve en ook nog erg onhygiënisch. Na een paar uur had ik natte voeten van het zweet. Toen dacht ik: dat moet toch anders kunnen.”

Optimaal instap- en draagcomfort
Na een intensief proces van bedenken, ontwerpen en testen was het zover: de geboorte van ZOOFF Socks. ZOOFF Socks is dé oplossing voor het gemakkelijk aan- en uitdoen van laarzen. De uitgekiende combinatie van functionaliteit en specifieke materialen zorgt voor een optimaal instapcomfort. Met ZOOFF Socks glij je moeiteloos laarzen in en uit. Doordat de sokken zacht, ademend, elastisch en ondersteunend zijn, bieden ze daarnaast ook een perfect draagcomfort.

100% Nederlands
ZOOFF Socks is bedacht, ontworpen én geproduceerd in ons eigen land en daarmee een 100% Nederlands product. Het is een unieke vinding en om die reden gepatenteerd. Onderneemster Henriette Bons koos bewust voor productie in eigen land. “ZOOFF Socks wil symbool staan voor kwaliteit en perfect comfort. Door in Nederland te produceren hebben wij hierover optimale controle. En het voelt ook goed dat dit een 100% Hollands product is.”

Van den Assem Schoenen
ZOOFF Socks is – naast online op zooffsocks.com – inmiddels ook verkrijgbaar in de 5 eigen winkels van Van den Assem Schoenen. “We zijn blij dat we een mooie aanvulling kunnen bieden op het productassortiment van Van den Assem. Met ZOOFF Socks wordt aan klanten een perfecte oplossing geboden voor mogelijke instapproblemen die ze ondervinden bij laarzen. Ons product zal het aantal verkochte laarzen positief beïnvloeden, doordat de totale ervaring met het dragen van laarzen beter wordt”, aldus Henriëtte Bons.


Noot voor de redactie
Wilt u meer informatie over ZOOFF Socks dan kunt u contact opnemen met Henriëtte Bons via 010-2308007 of info@zooffsocks.com

 

 

Fotografie ZOOFF Socks Rij_mediapakket_fotografie ZOOFF Socks fotografie mediapakket: download het mediapakket

Sfeervideo ZOOFF Socks (Video op Youtube)

Animatie werking ZOOFF Socks (Video op Youtube)

Animatie werking ZOOFF Socks, verkorte versie (Video op Youtube)