PERSBERICHT

Download het ‘PERSBERICHT-Nederlandse bedenkt oplossing voor frustrerend laarzenprobleem’ als Word-document

Nederlandse bedenkt oplossing voor frustrerend laarzenprobleem

SCHIEDAM – Enige jaren geleden had Henriëtte Bons uit Schiedam een frustrerende ervaring. Ze ontdekte bij een plaatselijke schoenenzaak een prachtig paar laarzen en was direct verkocht. De laarzen waren er gelukkig ook nog in haar maat. Bij het passen kwam echter de teleurstelling: het aantrekken van de laars gaf problemen. Ze kwam gewoonweg niet in de laars.

 

Ze kreeg een tip van de verkoopster: doe een boterhamzakje om jouw voet. Dat doen meer vrouwen. Tot haar verbazing werkte het. Haar voet gleed in de laars. Comfortabel was dit echter niet en na een paar uur dragen ontdekte ze dat deze methode ook erg onhygiënisch was: ze had natte voeten van het zweet.

In de daarop volgende periode werd het de Schiedamse duidelijk dat veel meer vrouwen met hetzelfde probleem worstelen. Ze besloot naar een oplossing te zoeken.

De afgelopen jaren stak Henriëtte al haar beschikbare tijd, middelen en energie in de ontwikkeling van deze oplossing. Na een intensief proces van bedenken, ontwerpen en testen was het zover: de geboorte van ZOOFF Socks. Een ogenschijnlijk eenvoudig maar uniek product. Met twee belangrijke kenmerken: instapcomfort en draagcomfort bij laarzen. De uitgekiende combinatie van functionaliteit en specifieke materialen zorgt voor een optimaal instapcomfort. Doordat ZOOFF Socks zacht, ademend, elastisch en ondersteunend is, biedt het daarnaast ook een perfect draagcomfort.

ZOOFF Socks is bedacht, ontworpen én geproduceerd in ons eigen land en daarmee een 100% Nederlands product. Het is een unieke vinding en om die reden gepatenteerd. Omdat er wereldwijd miljoenen vrouwen zijn die te maken hebben met hetzelfde laarzenprobleem voorziet Henriëtte Bons een enorme kans om van ZOOFF Socks een internationaal modeproduct te maken. Ze begint haar wandeling naar succes in Nederland.

ZOOFF Socks is voor de prijs van € 19,95 te bestellen in de webshop op zooffsocks.com.

 


Noot voor de redactie
– Uit marktonderzoek blijkt dat 89,8% van het aantal vrouwen tussen de 13 en 70 jaar in Nederland een paar laarzen bezit. Van deze groep heeft 21,2% een paar laarzen thuis waar ze lastig in- en/of uitkomen. Daarnaast geeft 34,9% het ‘lastig in- en/of uitkomen’ als reden om een paar laarzen niet te kopen. 
– Wilt u meer informatie, neemt u dan contact op met Henriëtte Bons via 06-57181708 of info@zooffsocks.com

 

 

Fotografie ZOOFF Socks Rij_mediapakket_fotografie ZOOFF Socks fotografie mediapakket: download het mediapakket

Sfeervideo ZOOFF Socks (Video op Youtube)

Animatie werking ZOOFF Socks (Video op Youtube)

Animatie werking ZOOFF Socks, verkorte versie (Video op Youtube)