ZOOFF Socks: Het Verhaal

Van frustratie naar geluk

Word jij weleens verliefd op iets prachtigs? En herken je de teleurstelling die je voelt als je ontdekt dat sommige dingen wellicht te mooi lijken om waar te zijn?

Dit was exact het gevoel dat ik had toen ik een paar prachtige laarzen paste, maar er snel achter kwam dat ­ik er mijn voet niet goed in kreeg. Omdat ik mijn teleur­stelling niet wilde accepteren, bedacht ik ZOOFF Socks.

ZOOFF Socks is de oplossing voor miljoenen vrouwen en mannen wereldwijd, die moeite hebben met het in- en uitkomen van laarzen. Met ZOOFF Socks glij je moeiteloos jouw laarzen in en uit. Daarbij biedt de sok perfect draag­comfort zodat jij modieus en comfortabel kan genieten. Elke dag opnieuw.

Henriëtte Bons
Bedenker ZOOFF Socks

 

ZOOFF: The Ultimate Boot Sock

Optimaal instapcomfort

ZOOFF Socks biedt optimaal gemak bij het aan- en ­uitdoen van laarzen. De unieke combinatie van functionaliteit en materialen zorgt voor een perfect ­instapcomfort. Met ZOOFF Socks glij je moeiteloos jouw laarzen in en uit.

Perfect draagcomfort

ZOOFF Socks is erop gericht om het dragen van ­laarzen zo prettig mogelijk te maken. De sokken zijn zacht, ­ademend, elastisch en ondersteunend. ZOOFF Socks zorgt ervoor dat jij modieus en comfortabel kan ­genieten. Elke dag opnieuw.

100% Nederlands

ZOOFF Socks is bedacht, ontworpen én geproduceerd in ons eigen land, dus 100% Nederlands. ZOOFF Socks is een unieke vinding en is om die reden gepatenteerd.

Bestel nu eenvoudig jouw paar ZOOFF Socks