Meest gestelde vragen

 

Hoe zorgt ZOOFF Socks ervoor dat ik eenvoudig in- en uit modelaarzen kan komen?
ZOOFF Socks biedt optimaal gemak bij het aan- en ­uitdoen van laarzen. De unieke combinatie van functionaliteit en materialen zorgt voor een perfect ­instapcomfort. Met ZOOFF Socks glij je moeiteloos jouw laarzen in en uit.

Waar kan ik ZOOFF Socks kopen?
ZOOFF Socks is momenteel exclusief verkrijgbaar op zooffsocks.com. Bestel jouw paar ZOOFF Socks eenvoudig in de webshop.

Hoe kan ik ZOOFF Socks betalen in de webshop?
In de webshop accepteren wij betalingen via iDeal, bankoverschrijving, VISA, MasterCard en PayPal.

Wat zijn de verzendkosten?
Bij bestellingen van 2 of meer paar ZOOFF Socks is verzending binnen Nederland gratis. Bij bestelling van 1 paar ZOOFF Socks vragen wij een bijdrage van € 1,95 in de verzendkosten.

Wanneer kan ik mijn bestelde ZOOFF Socks verwachten?
Bestellingen versturen wij binnen 2-3 werkdagen als brievenbuspakje van PostNL.

Moet ik thuis zijn om mijn bestelling te ontvangen?
Nee, we versturen jouw ZOOFF Socks als brievenbuspakje van PostNL. Deze past door jouw brievenbus dus hoef je niet thuis te zijn.

Ik heb ZOOFF Socks besteld, maar ben toch van gedachten veranderd. Wat nu?
Wij kennen de kracht van ZOOFF Socks. Er zijn inmiddels heel wat enthousiaste gebruikers. Mocht jij onverhoopt van gedachten zijn veranderd, dan ontvang je van ons het aankoopbedrag terug wanneer je het product binnen 14 dagen na ontvangst terugstuurt. Ga naar de pagina Herroepingsformulier voor een omschrijving van alle voorwaarden en om jouw herroeping kenbaar te maken.

Mijn paar ZOOFF Socks is kapot of beschadigd. Valt dit onder de garantie?
Wij garanderen een deugdelijk en bruikbaar product voor de periode van 6 maanden na ontvangst. Ga naar de pagina Garantieforrmulier voor een omschrijving van alle garantievoorwaarden.

Ik heb een klacht. Wat moet ik hiermee doen?
ZOOFF Socks zet zich tot het uiterste in om de kwaliteit van haar sokken te waarborgen. Mocht er onverhoopt toch iets niet in orde zijn, dan kan je hiervan altijd melding maken.

Je kunt jouw klacht indienen via het e-mailadres info@zooffsocks.com. Stuur hierbij een foto mee, zodat wij jouw klacht direct kunnen beoordelen. Wij zullen jou uiterlijk binnen twee weken van een reactie voorzien.

Er komt een draadje los van mijn sok. Wat moet ik hiermee doen?
Er wordt gebruik gemaakt van speciale garen om de specifieke producteigenschappen te kunnen garanderen. Hierdoor kan het voorkomen dat een draadje van het geleidende materiaal naar buiten steekt, op de overgang tussen de verschillende materialen. Wanneer je een sok ontvangt waarbij dit het geval is, dan is het advies om het uitstekende draadje naar binnen te steken of zo te laten hangen. Knip het draadje zeker niet af. Dit draadje is inherent aan de materialen die wij gebruiken en doet niets af aan de kwaliteit van de sokken.

Het geleidende materiaal wordt naar verloop van tijd witter/glimmender. Is dat normaal?
Het geleidende materiaal dat gebruikt wordt in ZOOFF Socks kan na gebruik witter en/of glimmender worden. Dit bevordert de gladheid van de sok en is geenszins een indicatie dat de kwaliteit minder wordt.

Ik merk kleurverschil in de verschillende materialen. Wat moet ik hiermee doen?
Door het gebruik van verschillende materialen – die nodig zijn om de functionaliteit en kwaliteit te waarborgen – kunnen onderlinge kleurverschillen voorkomen. Dit kan ook gebeuren na het wassen. Dit heeft geen invloed op de kwaliteit en functionaliteit van ZOOFF Socks.

Waar moet ik letten bij het dragen van mijn ZOOFF Socks?
ZOOFF Socks is bedoeld om je gemakkelijker in jouw laars te laten glijden. Door de unieke combinatie van materialen is deze sok gladder dan een normale sok. Wij adviseren je dan ook dringend om de sok alleen te gebruiken wanneer je laarzen draagt. Zonder laarzen is deze sok te glad, en ontstaat er een slipgevaar.

Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn ZOOFF Socks zo lang mogelijk meegaan?
Om ervoor te zorgen dat je zo lang mogelijk plezier hebt van jouw aankoop, adviseren wij ZOOFF Socks op de juiste manier te wassen. Let er daarbij vooral op dat je de sokken niet droogt in de wasdroger.

Wasiconen

Van links naar rechts de betekenis van de iconen:

  1. Machinewasbaar tot 40 graden
  2. Niet bleken
  3. Niet drogen in trommeldroger
  4. Niet strijken
  5. Niet chemisch reinigen

Staat jouw vraag er niet bij?
Neem dan contact met ons op.