ZOOFF Socks in de media

“Je vindt eindelijk je gedroomde laarzen. In je maat. Toch kom je er niet in. Bloedirritant. Zo vond ook Henriette Bons. De Schiedamse bedacht daarom Zooff socks.”

“Ha! Eindelijk een échte oplossing om makkelijk je laarzen in te komen…. Het is briljant. Wat zeggen we: het is de uitvinding van de eeuw. Waarom kwam niemand hier eerder op?”

“Uniek product met twee belangrijke kenmerken: instapcomfort- en draagcomfort bij laarzen.”

“Heb je mooie nieuwe laarzen, krijg je je voet niet in de laars. … Henriëtte ontwikkelde ZOOFF Socks.”

“ZOOFF Socks is de oplossing voor miljoenen wereldwijd, die moeite hebben met het in- en uitkomen van laarzen!”

“Deze sokken zijn – in Nederland – gemaakt van een glad, zacht en ademend materiaal… Je glijdt er gemakkelijk mee in een laars.”

“Bij Zooff Socks staan instapcomfort en functionaliteit centraal. De sokken zijn dan ook gemaakt van materialen die zacht, ademend, elastisch en ondersteunend zijn.”

“Niet met je voeten in het perfecte paar laarzen passen, is enorm vervelend. Ook Henriëtte Bons liep hier tegenaan. Als oplossing voor dit probleem ontwierp ze de ZOOFF Socks.”

“Als je de sokken aantrekt zitten ze eigenlijk heel plezierig. En het gladde grijze gedeelte zorgt ervoor dat je hiel makkelijk in je laarzen glijdt. Echt een goed bedacht product waar veel vrouwen plezier van kunnen hebben.”

Magazine Schoenvisie: “ZOOFF Socks is een ogenschijnlijk eenvoudig, maar uniek product. … zorgt voor een optimaal instapcomfort bij laarzen.”

“Niet met je voeten in het perfecte paar laarzen passen, is enorm vervelend. Ook Henriëtte Bons liep hier tegenaan. Als oplossing voor dit probleem ontwierp ze de ZOOFF Socks.”

“ZOOFF Socks is bedacht, ontworpen én geproduceerd in ons eigen land en daarmee een 100% Nederlands product. Het is een unieke vinding en om die reden gepatenteerd.”

“… gleed ik moeiteloos in mijn laarzen, bleven de sokken gewoon op zijn plek en ook was het uitdoen van de laars een fluitje van een cent. Dus vanaf nu af aan, voor mij geen normale sokken meer als ik mijn laarzen ga dragen.”

Interview met Henriëtte Bons, de eigenaar en bedenker van ZOOFF Socks, bij ZosRadio. 

“De uitgekiende combinatie van functionaliteit en specifieke materialen zorgt voor een optimaal instapcomfort. Doordat ZOOFF Socks zacht, ademend, elastisch en ondersteunend is, biedt het daarnaast ook een perfect draagcomfort.”

Schoenvisie.nl: “Nieuw sokkenmerk: ZOOFF Socks. Bij ZOOFF Socks staan instapcomfort en functionaliteit centraal.”

“…zij liet zien dat deze sokken echt geweldig werken, ze ‘zoofte’ letterlijk haar laarzen in. Geen gestamp meer, wat ook nog een heel slecht is voor je laarzen natuurlijk. Geen verkooppraatje, maar the real deal dus!”

“Ook zo een last van vastzittende voeten/kuiten in laarzen, waarop je met een zakje je nieuwe laarzen moet passen? Zooff biedt een uitstekende oplossing, deze sok speciaal ontwikkeld om comfortabel in je laarzen te passen.”

“Dat gaat er wel in! Lange laarzen, gelieft door vele vrouwen, maar vaak ook o zo lastig aan te trekken…”

“Wordt u weleens verliefd op iets prachtigs? En voelt u zich dan teleurgesteld als sommige dingen wellicht te mooi lijken om waar te zijn? Dit was exact het gevoel die Henriëtte Bons…”