ZOOFF Community

Vrouwen zijn uitstekende ervaringsdeskundigen. Ze wisselen onder elkaar graag tips en adviezen uit. Maar zitten ook met vragen. ZOOFF heeft een luisterend oor. Wat we aan de weet kunnen komen om onze producten nog verder te verbeteren horen we graag. Word ook lid van de ZOOFF Community en deel jouw ervaringen of ontvang handige tips. Je kunt ZOOFF Socks gemakkelijk volgen op sociale media.

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen van ZOOFF Socks? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

ZOOFF Blog

NIEUW: ZOOFF Socks Men!

NIEUW: ZOOFF Socks Men!

Het ZOOFF Socks ‘virus’ blijkt aanstekelijk! Na alle lovende reacties van zowel vrouwelijke gebruikers als van toonaangevende schoenenwinkels door het hele land, spraken steeds meer mannen de behoefte uit om ook moeiteloos in en uit motorlaarzen, cowboylaarzen of chelsea boots te willen komen.

Lees meer
ZOOFF Socks Summer… Een groot succes!

ZOOFF Socks Summer… Een groot succes!

Om voor in trendy korte laarzen tijdens de zomer ook perfect instapcomfort te bieden, presenteerden wij vorige maand ZOOFF Socks Summer. Na deze nog maar recente lancering, kan ook voor dit model nu al gesproken worden van een groot succes!

Lees meer